Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa без буквите отзад?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa без буквите отзад?

Здравейте,
    мой познат иска да си взима Алфа 147, но отзад липсват буквите - 1.9 JTDM , има ли поводи да се притеснява от това или не? Благодаря!

Надписите са лепени и сигурно някой ги е свалил.
    Не намирам нищо притеснително в това.
    И моята е без надписи и така по-ми харесва.
    Въпрос на вкус.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

И аз това си мислех. Другия вариант е да е "Limited edition", но това ми изглежда далеч по-малко вероятно.

Comment

Ако са пребоядисвали са ги махнали.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Аз моите надписи ги махнат и сега си ми стоят в гаража Там ми харесват повече.
          Та не смятам, че е повод за притеснение липсата им.
          147 1,6 105к.с. 2002г.

Comment

В подобен случай аз лично не бих бил толкова голям оптимист, дори и надписа 1,9 JTDM да го имаше.
            Най-малкото, защото има четири различни модификации Alfa Romeo 147 1,9 JTDM и щеше да ми е интересно точно коя от тях е моята.

Comment

Вероятно пребоядисване- вероятен удар, аз бих бил подозрителен към кола без надписи.
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                Вероятно пребоядисване- вероятен удар, аз бих бил подозрителен към кола без надписи.
                Вероятно обаче.
                Вероятно предишния собственик го е кефела повече без надписи.

Вероятно ....
                ex - 147 16v multijet

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                  В мен гледката събужда същите мисли.
                  Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Ако всичко по документите си отговаря, не виждал от какво може да се притеснява. Вече, ако двигателя в Алфа 147 е 1.8 може да се притеснява. Понеже няма такава Скоро един колега се беше вкарал така в един филм, не знам какво стана след това. Моята като я вземах също нямаше. На тяхно място има надпис Autogas. Въпрос на вкус.
                    Last edited by zombiran; d.m.y г., 21:50.

Comment

Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщение
                      Ако всичко по документите си отговаря, не виждал от какво може да се притеснява. Вече, ако двигателя в Алфа 147 е 1.8 може да се притеснява. Понеже няма такава Скоро един колега се беше вкарал така в един филм, не знам какво стана след това. Моята като я вземах също нямаше. На тяхно място има надпис Autogas. Въпрос на вкус.
                      По принцип си прав, но все пак в случая си мисля, че на този колега не му е безразлично поне да знае бензинова ли е колата или дизелова...

Comment

Аз съм ги махнал изцяло поради естетична причина. Перфекционист съм си малко. Но съм съгласен с @lordliness
                        Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
                        146 1.4 - Темпераментната друсалинда
                        Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
                          По принцип си прав, но все пак в случая си мисля, че на този колега не му е безразлично поне да знае бензинова ли е колата или дизелова...
                          Е то в документа си пиши какво е, дизел или бензин. З атова казах да гледа дали си отговарят номерата. А и си личи като вдигне капака какво е.

Comment

Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщение
                            Е то в документа си пиши какво е, дизел или бензин. З атова казах да гледа дали си отговарят номерата. А и си личи като вдигне капака какво е.
                            Това е ясно. Не виждаш ли, че съм сложил и многоточие, и емотикон. Сакън да не се пошегува човек...

Comment

То личи личи ... ама на мойта 156-ца пише 1.8ТС отзад и във всички документи (дори в италиянските), а като започнах да я обслужвам се оказа 1.6ТС (същото потвърдиха и в Екстрийм). Тъй, че не е толкова лесно да се установи на пръв поглед, а ме съмнява някой да мери хода на буталото докато я гледа в автокъщата. За това аз също подкрепям Лорда, човек да си има едно на ум като гледа такава кола най - вече за вероятен удар отзад.
                              "Алфа Ромео е като Анджелина Джоли - всички сме чували, че е луда и яде лепило, но никой няма да й откаже, нали?"
                              Аlfa Romeo 156 1.6TS 2000г / 147 1.9JTDm 2006г

Comment

Working...
                              X